Soros György zsoldosai befolyásolni akarják az amerikai főbíróválasztást

Soros György George
Vágólapra másolva!
A mai napon tartják a szenátusi végszavazást Brett Kavanaugh főbírójelöltségéről az Egyesült Államokban. A voksolás előtt kiszivárgott e-mailből kiderült, hogy a sorosisták megpróbálták befolyásolni az eredményt.
Vágólapra másolva!

Pénteken ügyrendi szavazással, 51:49 arányban döntöttek a szenátorok arról, hogy lezárják a vitát Donald Trump elnök főbírójelöltjéről, és szombaton a szenátus egésze szavaz a jelöltségről - írja a 888.hu.

A szenátoroknak azonban nem volt könnyű dolga. Arizona republikánus szenátorát, Jeff Flake-et például egy liftben állította meg két nő, akiket állítólag korábban szexuálisan zaklattak. A két nő felháborodott hangnemben kérdezte a szenátort arról, igazat mondott-e meghallgatásán Kavanaugh.

A szenátor arról biztosította a két nőt, hogy továbbra is támogatni fogja Trump főbírójelöltjét.

A nyilvánosságra került videofelvétel mellett kiszivárgott egy e-mail is, amelyben a MoveOn.org nevű, Soros György támogatását élvező szervezet azt írta:

közvetlenül akarnak nyomást gyakorolni a szenátorokra,

mégpedig úgy, hogy az ő körzetükből akarnak előhozakodni Kavanaught befeketítő sztorikkal.

Egyebek közt azt írták:

A videofelvétel tehát egyike volt azon akcióknak, amelyeket Soros szervezetei indítottak.

Így erősen kérdéses, hogy valóban korábbi szexuális zaklatás áldozatai vonják-e kérdőre a szenátort.

Az e-mail tanúsága szerint ugyanis inkább fizetett provokátorokat láthatunk, akik egy jól felépített, és gondosan megszervezett lejárató kampányban teljesítik a rájuk szabott feladatokat.

Trump szerint is Soros áll a háttérben

Soros zsoldosai tehát minden követ meg kívánnak mozgatni annak érdekében, hogy Brett Kavanaugh ne lehessen főbíró. Donald Trump Twitter-üzenetéből kiderül, hogy az amerikai elnöknek sem tetszik, hogy egy olyan tőzsdespekuláns kívánja befolyásolni az amerikai politikát, akit senki nem választott meg.

Twitter-üzenetében az amerikai elnök is arra hívja fel a figyelmet, hogy a szenátorokra nyomást gyakorlók egyáltalán nem hétköznapi állampolgárok,

hanem Soros által fizetett emberek.