Négy napig olajban áztak a kislányok holttestei

Vágólapra másolva!
Újabb megdöbbentő részletek derültek ki az USA Colorado államában történt családi tragédiáról. Előkerült a terhes Shannan Watts és két kislánya, a 4 éves Bella és a 3 éves Celeste holtteste, amelyeket hivatalosan azonosítottak. A halál okáról egyelőre nem nyilatkozott a rendőrség, de sajtóhírek szerint a kislányokat megfojtották.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Christopher Watts és 34 éves Shannan Watts két kislányukkal Frederickben, Denvertől ötven kilométerre éltek és harmadik gyereküket várták, a feleség a negyedik hónapban volt. A történteken mindenki megdöbbent, aki csak ismerte a családot, mert úgy látták, hogy kiegyensúlyozott, normális életet élnek. Közben kiderült, hogy súlyosan el voltak adósodva, de erről nem beszéltek senkinek.

Más indítékot egyelőre nem tudott felfedezni a rendőrség azzal a borzalmas tettel kapcsolatban, hogy az apa minden valószínűség szerint megölte családtagjait.

A terhes anya és kislányai hétfőn tűntek el, szerda este a rendőrség letartóztatta az apát, aki az akkori híradások szerint beismerő vallomást is tett. Jelenleg tagadja, hogy köze lenne felesége és lányai halálához, valószínűleg ügyvédje tanácsára változtatta meg a vallomását.

Christopher Watts az Anadarko Petroleum nevű nagy olajcégnél dolgozott, és a Fox News tudósít róla, hogy a munkahelyén találták meg a holttesteket csütörtökön.

A két kislány egy olajtartály mélyéről került elő, a holttestük négy napig ázott ott.

Megtörtént a hivatalos azonosítás, de a halál okáról egyelőre nem közöltek semmit. A rendőrség arról sem nyilatkozott, hogy pontosan milyen bizonyítékok alapján tartóztatták le az apát. Jogi furcsaság, hogy nem lehet tudni, Christopher Watts-ot hány rendbeli gyilkossággal fogják megvádolni. Ugyanis Coloradóban hiányzik az a törvény, amely magzat megöléséről rendelkezik, mivel a törvényhozók fennakadtak azon a problémán, hogyan egyeztessék ezt össze az abortusz gyakorlatával.