Trumpot, a családját és a szóvivőjét gyalázta pénzért, óriásit bukott

Michelle Wolf, humorista
SAN FRANCISCO, CA - AUGUST 10: Michelle Wolf performs on The Barbary Stage during the 2018 Outside Lands Music And Arts Festival at Golden Gate Park on August 10, 2018 in San Francisco, California. (Photo by FilmMagic/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
A Netflix bejelentette, hogy beszünteti az együttműködést Michelle Wolf komikussal és nem rendel további részeket a műsorából. Elmaradt a várt siker, hiába volt tele a szövege Donald Trumpról, illetve az elnök munkatársairól és családtagjairól szóló nyers poénkodással. A balliberális „humorista” tehát otromba tréfákkal szeretett volna nagy sikert elérni és így persze sok pénzt keresni, de megbukott.
Vágólapra másolva!

A Fox News értesülése szerint a Netflix tartalomszolgáltató bejelentette, hogy megszűnik Michelle Wolf, illetve Joel McHale műsora, mert egyik komikus sem hozta az elvárt nézettséget.

Michelle Wolf vicces próbált lenni Forrás: Getty Images/Filmmagic

Michelle Wolf show-ja májusban kezdett, de nem bizonyult hosszú életűnek. A komikus áprilisban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy botrányt okozott a fehér házi tudósítók évente megrendezett vacsoráján.

Műsorában sértő megjegyzéseket tett Donald Trumpra, aki nem volt jelen a rendezvényen, de nem kímélte szóvivőjét sem. Sarah Sanders ott volt a teremben, és anélküll tűrte az alkalmasságára, a kinézetére és a származására vonatkozó provokációt, hogy jelenetet rendezett volna. Utólag többen elismeréssel beszéltek a kommunikációs szakember higgadt viselkedéséről.

Többen viszont felálltak és tiltakozásul elhagyták a termet.

Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője Forrás: Picture-Alliance/AFP/Ron Sachs

A Netflixen futó műsorában Michelle Wolf tovább folytatta Donald Trump rendszeres szidalmazását, de nem kímélte a családtagjait sem. Például

az amerikai elnök lányát, Ivanka Trumpot hol herpeszhez, hol tisztasági betéthez hasonlította humorosnak szánt megjegyzéseiben. Ennyit ért el vele.