Nyílt titok, hogy Jean-Claude Juncker alkoholista

Juncker isiász
Vágólapra másolva!
Valószínűleg keveseket lep meg, hogy az Európai Bizottság elnöke nem a kiújult isiásza miatt tántorog a kollégái segítségére szorulva, hanem azért, mert még a munkaideje alatt is lecsúszik néhány pohárka ital a torkán.
Vágólapra másolva!

Az Európai Bizottság munkatársai körében napi témának számít Jean-Claude Juncker alkoholproblémája –írja a 888.hu a The Spectator nevű brit hetilapra hivatkozva. Egy korábbi uniós miniszter szerint

A hetilap szerint Luxemburgban és Brüsszelben is számtalan forrásuk beszámolt arról, hogy konkrét eseteket tudnak mondani, amikor Juncker részeg volt.

Egy mém a sok közül Forrás: Facebook

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, az Európai Bizottság elnöke a NATO-csúcstalálkozón a lábán alig bírt megállni, munkatársai segítettek neki eljutni a találkozót záró gálavacsorára. Azonban nem ez volt az első ilyen alkalom, amikor részegen szerepelt Juncker, ugyanis az ENSZ tavalyi csúcstalálkozóján hasonló állapotban volt.
A részegségét egy nagyon kreatív válasszal akarta palástolni, ugyanis azt állította, isiászban szenved, ami egy igen fájdalmas, zsibbadással és izomgyengeséggel járó betegség.