Elásott egy kisbabát a bedrogozott férfi

Vágólapra másolva!
Drogozott, majd autóbalesetet okozott a férfi, valószínűleg ettől ijedt meg annyira, hogy megpróbálta elrejteni az öt hónapos babát.
Vágólapra másolva!

A Missoula megyei sheriff hivatalát vasárnap este nyolc óra körül értesítették, hogy egy férfi fegyverrel fenyegeti az embereket. Később elfogták, de a 32 éves Francis Crowley arról beszélt, hogy autóbalesetet szenvedett és

valahol az erdőben el van ásva egy kisbaba.

Zavarodottsága miatt nem tudta megmondani, hogy hol van a gyerek, és azt sem, hogy mikor történt a baleset. Egymásnak ellentmondóan beszélt: azt mondta, a csecsemő az út mellett fekszik, majd azt, hogy meghalt és eltemette az erdőben.

A Montana állambeli sheriff hivatala kutatócsapatot szervezett, hat órán keresztül keresték a gyereket. A nyomozók megtalálták a sérült, de üres autót, majd a tápszerek és pelenkák nyomán eljutottak a csecsemőhöz. Hajnali fél háromkor hallották meg a baba sírását.

A kisfiút hason fekve találták meg a gally- és szeméttörmelék alatt,

csak egy koszos rugdalózó volt rajta a 8 fokos hidegben.

- mondta megtalálása után Brenda Bassett, a seriff szóvivője.

A baba kisebb gallyakat köhögött fel, kiszáradt és éhes volt.

A csecsemő az állami gyermek- és családvédelmi szolgálathoz került.

Crowley elismerte, hogy metamfetamint és a fürdősó nevű dizájnerdrogot fogyasztott.

A férfi Oregon államból származik, ahol szökevényként tartották számon. Júniusban emiatt elfogták Missoulában, ám akkor végül szabadon engedték. Egyelőre nem tisztázott, milyen kapcsolatban áll a férfi a csecsemővel.