Svédországban sem bírják tovább: elegük van a migránsokból

migráns, Spanyolország, bevándorlás
A group of migrants arrive on a Spanish coast guard vessel into the southern Spanish port of Malaga on October 22, 2016 after an inflatable boat carrying 46 Africans, five of them women, was rescued by the Spanish coast guard off the Spanish coast. / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO
Vágólapra másolva!
A bevándorlásellenes Svéd Demokraták mára a fiatalok és a férfiak körében a legnépszerűbb politikai erővé vált, de a városokban is első helyen áll. Mindezen nem kell csodálkozni, mivel a skandináv államban mindennapossá váltak a migránsok által elkövetett bűncselekmények, több nagyvárosban is no-go zónák alakultak ki, ahol a mentőorvosokra is rátámadnak.
Vágólapra másolva!

Az egyre inkább elszabaduló migránserőszak miatt jelentősen megnőtt a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) párt népszerűsége. Ha most rendeznék a választásokat, akkor a szavazatok 22,4 százalékát szereznék meg, ami csupán hajszálnyival kevesebb a szociáldemokraták 24 százalékos támogatottságánál. Svédországban ősszel tartanak majd parlamenti választást.

Ennél is érdekesebb, hogy az SD

a férfiak, a 18-34 éves korosztályban és a városokban mostanra a legnagyobb támogatottsággal bíró párttá vált.

Gyakorlatilag minden harmadik svéd férfi a bevándorlásellenes pártra szavazna.

Svédországban a választók egyre nagyobb részének van elege a bevándorlásból Forrás: AFP/Ralf Hirschberger

Már a mentőket sem kímélik a migránsok

Mindez teljesen érthető, mivel folyamatosan érkeznek a migránsok bűncselekményeivel kapcsolatban a hírek a skandináv államból, ahol több nagyvárosban vannak olyan negyedek, ahol teljesen a bevándorlók vették át a hatalmat. A svédországi no-go zónákra jellemző, hogy azokban folyamatosak a mentőorvosok elleni támadások. Az úgynevezett

no-go zónákban rendőri kíséret nélkül már a mentők sem mehetnek be.

Korábban a nyugati elit tagadta a no-go zónák létét, azonban azóta már Angela Merkel is elismerte azokat.

Szintén írtunk arról, hogy Svédországban a bandában elkövetett nemi erőszakok több mint 98 százaléka migránsokhoz köthető – számolt be róla a svéd Expressen című lap egy tanulmányra hivatkozva. A 2016-2017-es években elítélt 43 támadó közül 42 migráns leszármazott volt, és 13 volt kiskorú a bűntett elkövetésekor.

Több svéd nagyvárosban is az egekben van a migránsbűnözés Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Kisebbségben lesznek a svédek

Svédországban a svédek pár évtizeden belül kisebbségbe szorulnak, ha a jelenlegi demográfiai tendenciák folytatódnak - derült ki abból a dokumentumfilmből, ami az illegális bevándorlók integrációs kudarcaival foglalkozik.

Svédországban a média a bevándorlás legfőbb problémáit elhallgatja,

a helyzet a kommunista éra időszakához hasonló.

Arról is írtunk, hogy polgárháborús állapotok uralkodnak Svédország több nagyvárosának migránsnegyedeiben. A különféle bűnözői bandák átvették a törvények feletti uralmat, miközben a hatóságok nem tudnak érvényt szerezni a törvényeknek. Mindennaposak a lövöldözések, bombatámadások és a nők elleni erőszakos cselekmények.