Elmaradt az esküvő, mert letartóztatták a menyasszonyt

2018.03.13. 14:48

Az amerikai Arizona államban Amber Young sietett a saját esküvőjére, ezért nem vezetett elég körültekintően. Kisebb balesetet okozott, és a helyszínelő rendőrök megállapították, hogy véralkoholszintje meghaladja a megengedett értéket, ezért letartóztatták.

A menyasszonyok szinte versenyeznek abban, hogy ki tud különlegesebb járművel megérkezni az esküvőre. A 32 éves Amber Youngnak sikerült elérnie, hogy menyasszonyi ruhában megbilincselve ültessék be egy rendőrautóba. Sajnos ez nem az esküvőre vitte, hanem a Marana megyei börtönbe, így a vőlegénye hiába várta.

Forrás: Marana megyei rendőrség

A menyasszony késésben volt, sietett az esküvőjére, ezért balesetet okozott. Három jármű ütközött össze, az egyikben valaki könnyebben megsérült. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy Amber Young ivott, ezért letartóztatták. A Fox News tudósítása szerint Chriswell Scott, a Marana megyei rendőrségtől úgy nyilatkozott, hogy Amber Youngnak nem az elmaradt esküvő miatt kellene bosszankodnia, hanem örülnie, hogy nem történt súlyosabb baleset. A letartóztatásával pedig a saját testi épségét is megóvták.