Brutális gyilkosság Pozsonyban

pozsonyi gyilkosság
A szomszédok szerint a fiatal pár az utóbbi időben sűrűn veszekedett.
Vágólapra másolva!
A kettős gyilkosság (a második öngyilkosság lehetett) tegnap délután történt a szlovák főváros Petrzalka lakótelepén - tájékoztatott a Szlovák Országos Rendőrfőkapitányság facebook oldalán. 
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalon közzétett jelentés szerint a pozsonyi rendőröket hétfő délután riasztották a Rovniankova utcai lakók, hogy lövöldözés volt a lépcsőházukban.

A percek alatt kiérkező kommandósok az egyik emeleti lakás előtt egy női holttestet és egy haldokló férfit, a bejárati ajtóban pedig egy féléves ordító csecsemőt találtak.

A szomszédok szerint a fiatal pár az utóbbi időben sűrűn veszekedett. Forrás: facebook/Polícia SR

Tanúk szerint a huszonéves férfi előzőleg hangosan veszekedett az élettársával, és

amikor a nő feltételezhetően menekülni próbált a lakásból hat hónapos gyerekükkel a karján, a férfi utánuk rohant, és a lépcsőházban több lövéssel megölte párját.

Vélhetően a férfi ezután maga ellen fordította a fegyvert.

- olvasható a hivatalos közleményben, amely szerint a csecsemő nem sérült meg, és átmenetileg egy gyermekothonban helyezték el.

Rendőrségi bejegyzés szerint az ügyben tovább nyomoznak, hogy kizárják az idegenkezüséget, de vélhetően Pozsony külvárosában családon belüli leszámolás történt, ugyanis a helyszínen megtatálták a gyilkosságokhoz használt pisztolyt is.