Ez az év legromantikusabb lánykérése eddig

2018.01.12. 10:23

Gavin Becker magasra tette a lécet azok számára, akik éppen lánykérést fontolgatnak. Az már biztos, idén eddig ez a legromantikusabb lánykérés.

A Minnesota állam északi részén élő légiközlekedést tanuló diák a hóba egy hatalmas szív fölé írta bele a nagy kérdést " Hozzám jössz?", majd kedvesét elvitte repülni - írta meg a Fox News.

Gavin édesapja, Ed Becker elmesélte, hogy az ötlet akkor született, amikor családi körben beszélgettek Olivia Toft-tal, a fia barátnőjével. Visszaemlékeztek arra, hogy amikor Gavin elhívta a lányt a középiskolai báljukra felfestette egy sziklára, hogy " Olivia, you Rock". Ekkor kezdett el kirajzolódni a lánykérés ötlete.

Az Észak-Dakota Egyetem légiközlekedési hallgatója mindin segítséget megkapott a különleges lánykéréshez családjától. Gavin az óriási feliratot a befagyott Toftre a tó jegére álmodta meg. Körülbelül négy és fél órát vett igénybe, mire megalkották a hatalmas szívet és a szöveget. A betűk 7,5 méter magasak voltak. A fiú egy hófúvót is bevetett, hogy a műve tökéletes legyen. Aztán bérelt egy repülőt és elvitte barátnőjét sétarepülésre a tó fölé, aki amikor meglátta a nagy kérdést boldogan igent mondott.

A szintén meghatódott édesapa, Ed azt mondta a portálnak, hogy örömmel fogadják a lányt a családjukba.