2040-re a svédek kisebbségbe szorulnak a saját hazájukban

Svédországi migránsok
STOCKHOLM, SWEDEN - AUGUST 9: Afghani refugee children stage a protest after Swedish immigration office denied their asylum requests, in front the Parliament building in Stockholm, Sweden on August 9, 2017. Atila Altuntas / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Svédországban a svédek pár évtizeden belül kisebbségbe szorulnak, ha a jelenlegi demográfiai tendenciák folytatódnak - derült ki abból a dokumentumfilmből, ami az illegális bevándorlók integrációs kudarcaival foglalkozik. Svédországban a média a bevándorlás legfőbb problémáit elhallgatja, a helyzet a kommunista éra időszakához hasonló. A svédországi nagyvárosokban egyre több no-go zóna alakul ki, a bűnözés óriási mértéket öltött, a rendőrség pedig nem ura a helyzetnek. 
Vágólapra másolva!

Egyórás, 2017 végén készült dokumentumfilm dolgozza fel a svédországi bevándorlók integrációjának a kudarcát. A filmet többek között az ihlette, hogy a svédországi Malmö egyre több negyedében a migránsbandák vették át az uralmat, és a bűnözési statisztikák rosszabbak, mint Dél-Afrikában. A filmből kiderül, hogy Svédországban az őshonos lakosság, ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak, akkor 2040-re kisebbségbe kerül a saját hazájában.

2015-ben 163 ezer illegális bevándorlót fogadott be az északi állam, 71 százaléka férfi volt a bevándorlóknak. A filmben felteszik azt a jogos kérdést is,

ha minden férfi elmegy Szíriából, akkor ki fogja újjáépíteni az országot?

A legfőbb kérdés a film készítői szerint, hogy vajon a bevándorlók számára az iszlám értékek, vagy pedig a svédországi világi kultúra a meghatározóbb az életük során. Úgy látják, pont ez a kérdés, ami teljesen tabusítva van az északi államban.

Svédországban több városnegyedet már a migránsok uralnak Forrás: AFP/Anadolu Agency/Atila Altuntas

Teljes elhallgatás van a médiában

A filmben megszólaló szakértők egyetértenek abban, hogy a svéd politikai elit célja a multikulturális társadalom megteremtése, és kicserélése a korábbi népességnek. Azt is megállapítják, hogy a közép-európai országok számára teljesen elfogadhatatlan ez az álláspont, ők nem akarnak multikulturális társadalomban élni, mivel évszázadokig megszállt országok voltak.

A svéd média teljesen elhallgatja ezeket a problémákat, és aki ezeket felveti, azt egyszerűen eltávolítják az állásából.

Mindez teljesen hasonló a kelet-közép-európai kommunista diktatúrához, ahol szintén ezt történt a rendszert kritizálókkal - mondja egy megszólaló.

A filmben többek között arról is beszámolnak, hogy Malmőben vannak olyan negyedek, ahol a rendőrautóknak egyedül nem szabad megállnia, különben azonnal támadnak a migránsok. Vannak olyan részek, ahol 90 százalékos a munkanélküliségi arány, így mindenki bűnözésből tartja fenn magát.

Sok helyen már a rendőrség sem ura a helyzetnek Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Atila Altuntas

Szegregátumok jöttek létre

Mint arról korábban beszámoltunk, a svéd véleményvezérek, a politikai elit és a média elhallgatja a migráció okozta problémákat. Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet vezetője azt mondta: sok bevándorló formálisan nem vét ugyan a büntetőjogi szabályok ellen, de

olyan etikai, vallási alapú normarendszert követ, amely teljesen eltér az európaitól; ebből adódnak a nők elleni atrocitások is.

A főigazgató közölte, hogy "a tévhittel ellentétben" a no-go zónák nem szegénynegyedek, mivel a svéd jóléti társadalom lenyomata ezeken a helyeken is látható, hanem kulturális értelemben vett szegregátumok.

Szintén beszámoltunk arról, hogy egymást követik Svédországban a kézigránáttal végrehajtott támadások, amiknek ártatlan civilek is áldozatul esnek. Svédországban migránsbandák háborúja szedi áldozatait.