Azt mondta, hogy ő Szaddám Huszein, majd megerőszakolta a nőt

2017.10.12. 14:12

Szaddám Huszeinnek adta ki magát egy Angliában élő arab férfi, aki a darlingtoni Skerne folyó partján erőszakolt meg egy nőt. Amikor rátaláltak, vérbefagyva feküdt a fűben. A 21 éves Abdel-Aziz Al-Shamary persze mindent tagad.

 Al-Shamary szabadtéri szex videókat nézett a telefonján, és megivott két üveg whiskyt, mielőtt megerőszakolt az angol nőt - írta meg a Daily Mail

A férfi letartóztatása előtt egy szemtanú, Gemma Stirling azt mondta, hogy Al-Shamary meglökte őt, amikor Darlington központjában sétált a barátjával. Erre a nő azt mondta neki, hogy „kopjon le", mire Al-Shamary válaszul ennyit mondott: Allah el fog jönni érted"

Ezután támadta erőszakolta meg a folyóparton a másik nőt.

A megerőszakolt nő részletes vallomást tett a bíróságon lejátszott videóban. Azt mondta

„Elhagytam a kocsmát, és ő utánam jött, ellökött a fűre. Arccal előre estem, megfordultam, hogy lássam, és akkor megütötte az arcomat. Aztán újra:  ököllel ütötte az orromat is, és amikor az arcom elé kaptam a kezem az tiszta vér volt. Akkor

hátulról rám mászott: éreztem, ahogy rám nehezedik. Lehúzta a nadrágomat, a fehérneműmet és megerőszakolt. "

Amikor a földön leszorította a nőt, azt ordította: Tudod, ki Szaddám Huszein? Én vagyok!. Nem fogok beszélni hozzád, te nő vagy, az én országomban a férfiakhoz beszélünk csak".

Az arab erőszakoló ezután kétszer is azt mondta, hogy Anglia olyan, "akárcsak a ribancok országa és azért kiált, hogy öljék meg". Megfenyegette, hogy ha bárkinek is beszél az erőszakról, visszajön és bántani fogja, amitől a nő megrémült. 

Két nő találta meg a földön fekve, véresen. Egyikük azt állítja, hogy messziről

látta amint Al-Shamary lerántja a földre a nőt a parton a csuklójánál fogva. A szemtanúk azt is látták, hogy a férfi elfutott a támadás után.

Paul Abrahams, az ügyész kiemelte, hogy Al-Shamary két üveg whiskyt ivott meg, és pornófilmet nézett a mobilján négy órával a támadás előtt. 

Al-Shamary DNS-ét megtalálták az áldozata ruháján. A darlingtoni férfi azt bevallotta, hogy megtámadta és bántotta a nőt, azt viszont tagadta, hogy megerőszakolta volna. A vizsgálat folytatódik.