Bűbájos videó: így örült a kislány, hogy örökbe fogadják

Vágólapra másolva!
A 11 éves Tannah Butterfield nevelőszülőkhöz került két testvérével együtt, és úgy megszerették egymást, hogy igazi családdá szerettek volna válni. Két évig vártak a döntésre, ami végülis pozitív lett. A kislány a jó hírt az iskolája egyik adminisztrátorától tudta meg, és őszinte örömében jól megölelgette. A biztonsági kamera pedig csak tette a dolgát a sarokban.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban Salt Lake City South Jordan nevű városrészében az American Heritage Schoolban 12 éve dolgozik adminisztrátorként Jackie Alexander. Állítása szerint eddig az volt a legjobb dolog, ami ebben a munkakörben történt vele, hogy

ő közölhetett egy régóta várt örömhírt a hatodik osztályos Tannah Butterfielddel.

A kislány és két testvére nevelőszülőkhöz került, de olyan szoros lett közöttük a kapcsolat, hogy szerettek volna igazi családdá válni: a nevelőszülők kérvényezték a három gyerek örökbe fogadását. A bürokrácia malmai lassan őrölnek,

az eljárás két évig tartott.

Jackie Alexandernek jutott az a szerencse, hogy tőle tudta meg a jó hírt Tannah Butterfield: örökbe fogadhatják a nevelőszülei. A kislány vad ujjongásban tört ki, magához ölelte, kezével-lábával átkulcsolta az adminisztrátort, akire átragadt az öröme, ő is magához szorította Tannah-t.

A jelenetet rögzítette az iskola irodájában felszerelt biztonsági kamera. Jackie Alexander pedig úgy döntött, hogy megosztja az interneten a felvételt. Az emberek sokszor elkeserítő dologról értesülnek a sajtóból, őt is nagyon lesújtotta a Las Vegas-i mészárlás híre, ezért akarta, hogy mások is örülhessenek örökbe fogadott 11 éves kislány boldogságának. Íme, a felvétel:

A KUTV meg is szólaltatta műsorában Tannah Butterfieldet, aki elmondta, hogy soha életében nem érzett ilyen boldogságot, maga is meglepődött, hogy milyen kiáltások törnek elő a torkából és hogy magához szorítja az adminisztrátor nénit, akivel korábban nem volt közeli kapcsolatban.