Húsz éven belül Afganisztánná válhat Ausztria

2017.08.11. 18:47

Egy Ausztriában élő iraki keresztény figyelmezteti az országot arra, hogy ha nem történik semmi, annak szörnyű következményei lehetnek.

Az iraki keresztény Maria álnéven adott nyilatkozatot, amelyet a Kronen Zeitung közölt. Mariát üldözték hite miatt Irakban, Ausztriában önkéntesként dolgozott egy osztrák befogadóközpontban - írta a 888.hu.

Rengeteg migránssal találkozott, elmondása szerint rendszeresen arról beszélgetnek a muszlimok, hogy egyszer majd átveszik az irányítást Ausztria felett. Maria szerint a migránsok eszmecseréje mindig a vallás körül forgott, ami érthető is, hiszen ezek az emberek olyan kultúrából származnak, amelynek minden apró kis részletét átitatja az iszlám világszemlélet.

Egy iraki keresztény szerint húsz év múlva Afganisztánná válhat AusztriaForrás: Thinkstock

Ez az egyetlen, amit ismernek. Mégis mit várunk olyan emberektől, akik Ausztriába jönnek, és ez az ideológiájuk?" Elmondása szerint a legtöbb muszlim migráns megdöbbent az osztrák társadalom szabadelvűségén, az országban létező vallásszabadság pedig egyenesen sokkolta őket. 

A politikusoknak közbe kell avatkozniuk, különben Ausztria legfeljebb húsz éven belül oda juthat, ahol Afganisztán tart most - tette hozzá.