Sikeres volt az orrszarvú a Tinderen

fehér orrszarvú kenya Sudan
LAIKIPIA, KENYA - MAY 03: A northern white rhinoceros is seen at Ol Pejeta Conservancy, a 90,000-acre (360 km2) not-for-profit wildlife conservancy, in Central Kenya's Laikipia County on April 03, 2017. At the edge of the extinction, three northern white rhinoceros are the last ones of their species in the world. Three northern white rhinoceros or square-lipped rhinoceros (Ceratotherium simum) those named Sudan, the male one; Najin and Fatu, female ones, are being guarded and observed 24 hours to keep away poachers. Andrew Wasike / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Még áprilisban regisztrálták a 43 éves Sudant, az utolsó fehér hím orrszarvút a Tinderre, hogy az emberek segíthetssék a faj fenntartását. A kampány sikeres lett. 
Vágólapra másolva!

Ha az emberek támogatása a későbbiekben sem hagy alább, akkor lehet, hogy az emberiség hozzájárulhat egy kis rinocénorész megszületéséhez. Ugyanis az alapítvány egyik terve, hogy az utolsó hím orrszarvú, Sudan fenntartsa ezt a ritka fajt. Párját már ki is választották.

Sudan, az utolsó fehér hím orrszarvú egy kenyai alapítványnál él. Ahhoz pedig, hogy fenn tudják tartani a fajt, és Sudant el tudják látni a későbbiekben, pénzre van szüksége az alapítványnak. Így tehát kitalálták a legfrappánsabb megoldást.

A világ legnépszerűbb randialkalmázására,

a Tinderre regisztrálták fel az utolsó hím fehér orrszarvút.

És így, akik jobbra húzzák Sudant, egy üzenetben az ott található linken keresztül konkrét összeggel is hozzájárulhattak az orrszarvú boldogságához.

Sudan Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Andrew Wasike

A kampány rendkívüli sikerrel zárult. Sudan történetét felkapták a showműsorok és a napi hírek közé is.

Több mint kétmillión támogatták Sudant

Ennek köszönhetően pedig az adományok elérték a 100 ezer dollárt.