Sztároknak árul marihuánát a modell bandája

addiction addictive alternative bag bud cannabis chronic dank doobie dope drug drugs ganja healthcare hemp herb herbal high illegal joint leaf leaves marijuana mary jane medical medicine narcotic plant pot reefer roach rolled rolling smoke spliff stoned s
50549923 - marijuana background. cannabis joint, bud in plastic bag and hemp leaves on wooden table. addictive drug or alternative medicine.
Vágólapra másolva!
Zöld Angyalok néven árul marihuánát egy csoport New Yorkban. Eddig még soha nem buktak le. Egy Honey nevű exmodell vezeti őket.
Vágólapra másolva!

A Zöld Angyalok marihuánát szállítanak házhoz New Yorkban. Az ügyfélkörüket dizájnerek, festők és híres zenészek alkotják. Eddig még soha nem buktak le, főleg az Angyalok vezetőjének, egy Honey nevű exmodellnek hála. Vele készített interjút a GQ újságírója, aki hosszú ideig tanulmányozta a banda működését.

Honey csapatát főleg fiatal nők alkotják, de azért néhány férfi is dolgozik a vállalkozásban.

A szervezet heti 27 ezer dollár nyereséget (kb. 7,8 millió forint) termel,

és Honey már eltett 1 milliót (kb. 292 millió forint) a nehéz időkre.

Forrás: 123rf

A kiadási oldalon is komoly összegek sorakoznak. Honey havi 300 ezer dollárt (kb. 87 millió forint) költ marihuánára, és további 30 ezer megy el taxira (azzal viszik ki az árut a modellek), a futárok fizetésére, az eldobható telefonokra és egy manhattani lakás bérleti díjára. Van még a projektben egy pék is, aki marihuánás édességeket készít, amiket 30 dolláros áron kínálnak.

Honey 2009-ben kezdte el a bizniszt, és a pletykák szerint Rihanna, Justin Bieber és Jimmy Fallon is a vevői között van.

A VIP ügyfelek kék telefont kapnak, a gyakori vásárlók lilát, a maradék rózsaszínt. Ha valakinek anyag kell, csak ír egy „Talizhatunk?" (Can we hang out?) üzenetet az angyalának, és maximum másfél órát kell várnia.

Az Angyaloknak fontos szabályokat kell betartaniuk. „Sose szállj be senki kocsijába, sose találkozz a vendéggel bárban, sose add át az anyagot az utcán,

ne legyen marihuánás a ruhád, és kerüld a sortokat" – sorolta Honey.

A „cégvezető" egyébként vakon megbízik abban, hogy az Angyalok rögtön rájönnek, ha egy rendőr próbálkozik náluk, és hogy amúgy is tudják, hogy ez nem móka-kacagás, hanem kőkemény üzlet. Állítólag az övék az egyik legsikeresebb drogbanda New Yorkban.