Testvérpár halt meg a horrorbalesetben

Coomera, 2016. október 25. Légi felvétel mentőegységek tagjairól egy baleset helyszínén, az ausztráliai Queensland állambeli Coomerában üzemeltetett Dreamworld élményparkban 2016. október 25-én. A park Thunder River Rapids nevű, zuhatagos mesterséges folyószakszán üzemzavar történt, amely négy fiatal látogató halálát okozta. (MTI/EPA/AAP/Dan Peled)
Vágólapra másolva!
Egy testvérpár is van a négy ember között, akik életüket vesztették az ausztráliai Dreamworldben bekövetkezett balesetben. Két gyerek csodával határos módon túlélte.
Vágólapra másolva!

A négy áldozat közül kettő testvér: a 32 éves Kate Goodchild és a 35 éves Luke Dorsett. Utóbbinak az élettársa is meghalt a balesetben, és a rendőrök szerint kész csoda, hogy a csónakban ülő két gyerek életben maradt – számolt be az ausztrál ABC.

Megkezdődött a vizsgálat Forrás: MTI/EPA/AAP/Dan Peled

A negyedik áldozat egy 42 éves nő, Cindy Low, aki Új-Zélandról származott, és tíz éve élt Sydney-ben. Vele volt tízéves fia, aki a másik gyerekkel, Goodchild 12 éves lányával együtt a vízbe esett.

Mint kiderült, két kerek csónak ütközött egymásnak a menet végén, és emiatt az egyik felborult. Két ember kizuhant a csónakból, másik kettő pedig beszorult a járművet hajtó futószalag alá.

A zúgókon végigrobogó kerek csónakokat egyébként családbarátként hirdették, amelyekre felengedtek kétévesnél idősebb gyerekeket.

A Dreamworld pénteken nyit meg újra.