Trump elmondta, mit tervez a nőkkel, akik zaklatással vádolják

TRUMP, Donald
Charlotte, 2016. október 15. Donald Trump republikánus párti amerikai elnökjelölt kampánygyűlést tart az észak-karolinai Charlotte-ban 2016. október 14-én. (MTI/EPA/Erik S. Lesser)
Vágólapra másolva!
Donald Trump azt mondta, minden nőt beperel, aki zaklatással vádolta, amint vége a választásnak.
Vágólapra másolva!

Donald Trump október 22-én, szombaton, esetleges elnökségének első száz napját felvázoló programbeszédét megelőzően bejelentette: a választás után minden nőt beperel, aki szexuális bűncselekménnyel vádolta meg őt.

- hangsúlyozta a republikánusok elnökjelöltje, hozzátéve: már alig várja, hogy elégtételt vehessen.

Trump Clintont vádolja

Donald Trump ellenlábasa, Hillary Clinton kampánystábját és a demokratákat vádolta meg azzal, hogy lejárató kampányt folytatnak ellene, és a zaklatási vádak is ennek részei.

- fogalmazott az ingatlanmágnás.

Tíz nő vádolja Trumpot

Eddig tíz nő állt elő azzal, hogy Donald Trump korábban akaratuk ellenére fogdosta, megcsókolta vagy más módon zaklatta őket. Mind az után álltak a nyilvánosság elé, hogy kiderült:

egy 15 évvel ezelőtti felvételen Trump arról beszélt, hogy kedvére fogdoshatja a nőket pusztán azért, mert híres.

Trump tagadta, hogy valaha is bármi ilyet tett volna. A republikánus jelölt úgy véli: a "korrupt" sajtó kitalált történetekkel igyekszik őt olyan veszélyesnek és rossznak beállítani, amennyire csak lehet.
Trump megismételte, hogy választási csalásra számít, és szerinte Clintont ki kellett volna zárni a választásból, amiért külügyminiszterként privát e-mailfiókot használt.