Lövöldöztek egy floridai klubnál

Vágólapra másolva!
Fort Myers egyik éjszakai klubjában volt a lövöldözés, ahol fiatalok tartottak bulit. Ketten meghaltak, több sérült életveszélyben van. Három embert tartóztattak le.
Vágólapra másolva!

A CNN szerint ketten haltak meg és legalább 14-en megsérültek. Az NBC szintén két halottról és 14 sérültről ír. A CBS szerint viszont 16-an sérültek meg. Több sérült életveszélyben van.

A Club Blu nevű szórakozóhely parkolójában történt a lövöldözés, helyi idő szerint hajnali fél egy körül. A klubban tinédzsereknek tartottak bulit.

Azt egyelőre nem mondják meg, hányszor lőtt a támadó (vagy támadók), de legalább 30 bizonyítéknak számító nyomot jelöltek meg. A CBS-nek egy szemtanú azt mondta, legalább 30 lövést hallott, és szerinte több fegyverből is tüzeltek. Az NBC szerint két férfi halt meg, de még nem azonosították őket. A USA Today szerint egyikük egy 14 éves fiú.

Szemtanúk szerint valóságos "őrültek háza" volt a helyszínen, amikor elkezdődött a lövöldözés, mindenki rohant ki a klubból, aki csak tudott, fedezéket keresett. A támadás után pedig mindenki kétségbeesetten a barátait kereste.

Összesen három embert tartóztattak le.

Az NBC szerint három ember menekült el a klubtól egy kocsival, ketten hamarosan kiszálltak belőle.

Néhány utcára a klubtól, szintén volt egy lövöldözés, itt egy házra és autókra lőttek rá (egy ember sérült meg), ezután tartóztattak le nem messze innen egy férfit. A rendőrség szerint a két ügy összefügg.

Azt egyelőre még vizsgálják, hogy miért történt a lövöldözés.