Pórul járt a Bécsben erőszakoló menedékkérő

kézigránát dobtak menekültszállásra
Villingen-Schwenningen, 2016. január 29. Egy rendőrautó egy menekültszállás előtt szalaggal lezárt utcaszakaszon a dél-németországi Villingen-Schwenningenben 2016. január 29-én, miután a hajnali órákban ismeretlen tettes kézigránátot dobott át az épület kerítésén. A kioldott szerkezet nem robbant fel, az incidensben senki sem sérült meg. (MTI/EPA/DPA/Marc Eich)
Vágólapra másolva!
Vizsgálati fogságukat töltő afgán menedékkérők egyike megpróbálta megerőszakolni a bécsi igazságszolgáltató intézmény egyik alkalmazottját is, de az erőszakoskodó kamasz nem számolt a nő küzdősportos múltjával. 
Vágólapra másolva!

Egy 21 éves bécsi diáklány megerőszakolása miatt vizsgálati fogságukat töltő afgán menedékkérők egyike ezúttal a josefstadti igazságszolgáltató intézmény egyik alkalmazottját próbálta megerőszakolni – írja az Oe24.at osztrák hírportál.

Rossz lóra tett

Az afgán tinédzser azonban a lehető legrosszabbul választotta meg új áldozatát. A fiú nem sejtette, hogy

a nő képzett harcművész, aki hamar ártalmatlanná tette támadóját.

A fiatalkorút az eset után áthelyezték a korneuburgi börtönbe.

A josefstadti igazságszolgáltató intézményben próbált újra erőszakoskodni az afgán kamasz Forrás: Google

Hárman egy ellen

A kamasz fiú két másik afgán származású barátjával csapott le egy hete a bécsi Praterstern vonatmegállónál. Egy 21 éves diáklány 30 éves barátnőjével sétált hazafelé. Amíg az idősebb nő egy automatából pénzt vett fel, addig a lány elment a nyilvános mosdóba.

A három fiú utánament a mellékhelyiségbe, brutálisan megverték és megerőszakolták.

A lányra a barátnője talált rá, sokkos állapotban. Az áldozatot fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Az afgán menedékkérőnek így már nemcsak a diáklány ellen elkövetett nemi erőszak miatt, hanem hivatalos személy elleni erőszakért is felelnie kell a bíróságon.