Észak-Koreában újabb korszakalkotó felfedezést tettek

Péniszt eszünk és pisit iszunk: Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? 
intim
ginzeng
Vágólapra másolva!
Tavaly az AIDS ellenszerét „találták fel” Észak-Koreában, most pedig egy újabb olyan „találmánnyal” jelentkeztek, amely százmilliók életét teszi könnyebbé.
Vágólapra másolva!

Az észak-koreai ginzenglikőrtől nyugodtan be lehet rúgni, mert nem lesz az ember másnapos – jelentette büszkén a Pyongyang Times.

A cikk szerint a Taedonggang élelmiszeripari vállalat évekig dolgozott a fejlesztésen. A cukrot égetett rizzsel cserélték fel, amivel egyszerre két célt is elértek: megszüntették az ital ízének keserűségét, és leszámoltak a másnapossággal.

Megváltják a világot

A Koryo likőrt hatéves ginzengből készítik, és az italt már korábban is „életelixírként” reklámozták – számolt be az NK News.

A ginzenget régóta használják gyógyításra, de mindenre azért nem jó Forrás: Thinkstock

A lap megkérdezte az italról Andray Abrahamiant, a Choson Exchange kutatási igazgatóját, aki rendszeresen jár Észak-Koreában, mivel a cég feladata kimondottan a kommunista ország gazdasági fejlődésének elősegítése.

Abrahamian nem emlékszik arra, hogy valaha kóstolta volna ezt az italt, de, mint mondta, az országban több kiváló likőrt is gyártanak. „Tapasztalataim szerint azonban sehol a világon nem készítenek olyan alkoholt, ami ne okozna másnaposságot” – tette hozzá.

Az északiak szerint a ginzengnek köszönhető, hogy az ember nem lesz másnapos. A ginzenget a Koreai-félsziget mindkét részén használják orvosi célra, és Phenjan szerint abból készült az a csodaszer is, amellyel képesek gyógyítani a SARS-ot, az AIDS-et, a tüdőgyulladást, valamint a MERS-et is.