Négyéves kisfiút erőszakolt meg egy afgán menekült

migráció, menekült, menekültszállás, szállás, berlin, tempelhof
View into rooms in lightweight construction where clothes are hung up at the refugee accomodation at the former Tempelhof airport in Berlin on December 9, 2015. The number of arrivals for the year 2015 so far was more than four times the total for all of 2014 with Germany now the top European destination for people fleeing conflict, repression and misery in the Middle East, Asia and Africa. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ / AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ
Vágólapra másolva!
Egy négyéves kisfiú szexuális molesztálásával vádolnak egy 22 éves afgán migránst és segítőjét. A férfi tagadja a vádakat, de a gyerek DNS-ét megtalálták az intim testrészein.
Vágólapra másolva!

Az iraki kisfiú édesapja fedezte fel az esetet, aki a bíróságon elmondta, hogy meglátta a fia cipőjét egy felnőttével együtt az egyik vécé ajtaja előtt.

Bekopogott, majd benyitott, és a gyereket letolt nadrággal találta. Volt vele egy férfi is, aki azt állította, hogy csak segített a kisfiúnak elvégezni a dolgát – írta a Holsteinischer Courierre hivatkozva a brit Daily Mail.

Az apa először hitt a férfinak, a gyerek anyja azonban gyanút fogott, és a kisfiú be is vallotta neki, hogy a férfi orális szexre kényszerítette.

Menekültszállás az egykori tempelhofi repülőtéren Forrás: AFP/Tobias Schwarz

Volt egy tettestársa is, egy 29 éves férfi, aki őrködött.

A migráns férfi tagadja a vádakat, de az ügyészség állítása szerint a gyerek DNS-ét megtalálták az intim testrészeim.

Az eset a schleswig-holsteini Boostedt befogadóállomásán történt.

Angela Merkel német kancellár a délkelet-törökországi Gaziantep melletti Nizip településen működő szíriai menekülttáborban Forrás: MTI/EPA/DPA/Német kormány/Steffen Kugler

Az erőszakkal vádolt férfi tettestársát is vád alá helyezték, mert egy késsel megfenyegette a megerőszakolt kisfiú nyolcéves bátyját.