Méreg végzett anyjával és fiával

Vágólapra másolva!
A három holttestre még kedden találtak rá a rendőrök és a tűzoltók, akiket az egyik áldozat barátnője értesített. Az orvos akkor csak annyit tudott megállapítani, hogy a halál oka valószínűleg szívelégtelenség lehetett, mára azonban kiderült, hogy kettejük halálát mérgezés okozta. Azt még nem tudják, hogy önként, vagy kényszerrel ittak-e a méregből. 
Vágólapra másolva!

A szlovákiai Nagymegyeren kedden találtak rá egy 60 éves férfi, egy 56 éves nő és 33 éves férfi holttestére. A rendőrséget a fiatalember barátnője értesítette, akik a tűzoltók segítségével tudtak csak bemenni a lakásba.

Az előzetes orvosi vizsgálat a halál okaként szívelégtelenséget jelölt meg, a vizsgálatokból azonban kiderült, hogy az 56 éves nő és 33 éves fia halálát mérgezés okozta, "maró anyagot" ittak. A rendőrség nem zárta ki a gyilkosságot sem.

A helyiek között elterjedt, hogy búcsúlevelet hagyott hátra a család, a rendőség azonban ezt cáfolta. "Szombaton még ünnepeltek, és most már halottak. Mindhárman békések voltak, nem volt semmilyen problémájuk. Nem tudjuk mi történhetett - mondta az egyik szomszéd az esetről.

Forrás: googlemaps