Összedőlt egy lakóépület Indiában

Thána, 2015. július 29.
Egy áldozatot emelnek ki mentők egy összedőlt háromemeletes lakóépület romjai közül a nyugat-indiai Mahárástra állam Thána városában 2015. július 29-én. A szerencsétlenségben legalább hatan életüket vesztették, tizenöten megsebesül
Thána, 2015. július 29. Egy áldozatot emelnek ki mentők egy összedőlt háromemeletes lakóépület romjai közül a nyugat-indiai Mahárástra állam Thána városában 2015. július 29-én. A szerencsétlenségben legalább hatan életüket vesztették, tizenöten megsebesültek. Az indiai esős évszak heves esőzései miatt gyakran előfordul, hogy összedől néhány gyengébb szilárdságú épület. (MTI/EPA)
Vágólapra másolva!
Összedőlt egy háromemeletes lakóépület a nyugat-indiai Mahárástra állam Thána városában, legalább hatan meghaltak, tizenöten megsérültek a szerencsétlenségben - közölte a The Hindu indiai hírlap internetes felületén szerdán.
Vágólapra másolva!

A baleset okait egyelőre még nem állapították meg. A helyszínre érkezett mentőalakulatok még nem tudták kideríteni, hogy vannak-e még emberek a romok alatt.

Forrás: MTI/EPA/-------------------

Az indiai esős évszak, a monszun júniustól szeptemberig tart, Nyugat- és Közép-India mintegy kilencven százalékát érinti. A heves esőzések miatt gyakran előfordul, hogy összedől néhány gyengébb szilárdságú épület.