Fegyverrel akart szelfizni, de fejbe lőtte magát

galéria, quokka, szelfi
A galéria megnyitásához kattintson a képre
Vágólapra másolva!
Egy szelfit akart készíteni, de véletlenül fejbe lőtte magát egy fiatal orosz nő. Az eset a lány munkahelyén történt. A fegyvert el kellett volna zárni a dolgozóktól, ezt azonban a biztonsági őr nem tette meg. A lány életéért még küzdenek, a biztonsági őrnek azonban felelnie kell a bíróságon a mulasztásért.
Vágólapra másolva!

Véletlenül fejbe lőtte magát egy orosz nő, amikor egy pisztolyt maga elé tartva akart egy szelfi fotót készíteni - értesült a Mirror.

A fiatal, 21 éves nő nem halt meg, de állapota kritikus.

Az eset a munkahelyén történt, egy irodaházban. A súlyosan sérült lányra a biztonsági őr talált rá, aki akár börtönbe is kerülhet, mert az ő felelőssége lett volna elzárni a fegyvert.

Veszélyes szelfi

Nem ez az első hasonló eset. A lap felidézte, hogy nemrégiben egy fiatal román lány a vonat tetején akart szelfit készíteni, amikor áramütés érte,

az egész teste lángba borult.

Szingapúrban pedig egy 21 éves beleesett a tengerbe, amikor egy sziklán akart önportrét készíteni. Ő is meghalt.

Egyre elterjedtebb a fiatalok körében, hogy extrém körülmények között akarnak szelfizni (képünk illusztráció) Forrás: AFP/Philippe Lopez

Az Origo is beszámolt arról, hogy egy diáklány Sevilla híres hídját szerette volna háttérnek maga mögé, de elvesztette az egyensúlyát. Ő is meghalt.