Nyolcéves kislány kért munkát az Aldiban

Vágólapra másolva!
Egy nyolcéves, enyhe mentális zavarban szenvedő lány kért munkát az Alditól, miután ügyesen rendbe rakta a polcokat. Az üzletlánc fontolgatja, hogy idővel majd alkalmazza, de a kislány addig is kapott egy kis édességet fizetségképpen. 
Vágólapra másolva!

Carina Brooks a glasgow-i áruházban rakta rendbe, rendezgette át ügyesen a polcokat, miközben édesanyja a bevásárlással volt elfoglalva – adta hírül a Mirror. A bolt eladóinak is feltűnt, hogy milyen lelkesen és precízen rakosgatja a helyükre a termékeket a kislány. Viccesen meg is jegyezték: jelentkezhetne munkatársnak.

Kézzel írt levél

Az enyhe autista tüneteket mutató Carina azonban komolyan vette az ajánlatot, és a pénteki iskola végeztével átadta kézzel írt motivációs levelét az üzletlánc egyik vezetőjének. A levélben azt írta, szívesen dolgozna az áruházban, ha majd egy kicsit idősebb lesz.

Az üzletvezetőt annyira lenyűgözte a kislány talpraesettsége és eltökéltsége, hogy eltette a levelet, és megígérte neki, hogy nyilvántartja a kérést, amíg Carina eléri a munkavállaláshoz szükséges 16 éves kort. Addig azonban cukorkákat és csokoládét adott a kislánynak ügyes munkájáért cserébe.