Íme, így hívják Katalin és Vilmos kislányát

News, Katalin hercegnő bemutatta kislányát
Vágólapra másolva!
Charlotte Elizabeth Diana – így hívják Vilmos herceg és Katalin hercegné másodszülött gyermekét. A kislány szombat reggel született, negyedik a trónöröklési sorban. 
Vágólapra másolva!

Bejött a fogadóirodák legnépszerűbb tippje, a mindössze két napos kislány a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta a keresztségben. Az Elizabeth dédnagymamája, a jelenlegi uralkodó, a Diana pedig autóbalesetben elhunyt nagymamája tiszteletére került a Charlotte mögé.

News, Katalin hercegnő bemutatta kislányát Forrás: AFP/Ben Stansall

Reggel be, este haza

Katalint szombat hajnalban vitte be férje a londoni kórház szülészetére, reggel 8.34-kor pedig meg is született a kislány. A hercegné már aznap este el is hagyta a kórházat, azóta a Kensington palotában pihen a négytagúra bővült család.

A hercegi pár elsőszülött fia, György sem kapott rögtön nevet a születésénél, az ő keresztnevét három nap múlva árulták el a fiatal szülők.

Vilmosnak és Katalinnak a kislány a második gyermeke Forrás: AFP/Leon Neal

A legnépszerűbb nyert

Az elmúlt időszakban több százezren kötöttek fogadást a királyi család újszülött kislányának a nevére. Az abszolút győztes a Charlotte, magyarul a Sarolta lett, ez pedig be is jött. A második helyen az Alice, vagyis az Alíz végzett, de sokan gondolják úgy, hogy Olíviának hívják az újszülöttet. Sokan fogadtak arra is, hogy a kislány Diana, vagy Elizabeth lesz.