Nagyon durván megvádolták Katalin hercegnőt az oroszok

Katalin hercegnő szülés után
Britain's Prince William, Duke of Cambridge, carries his newly-born daughter, his second child, in a car seat as he walks with his wife Catherine, Duchess of Cambridge, away from the Lindo Wing at St Mary's Hospital in central London, on May 2, 2015. The Duchess of Cambridge was safely delivered of a daughter weighing 8lbs 3oz, Kensington Palace announced. The newly-born Princess of Cambridge is fourth in line to the British throne. AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
Egyesek szerint Katalin hercegnő nem is volt terhes, második gyereke pedig béranyától származik. Mások pedig úgy vélekednek, hogy napokkal ezelőtt szülte meg a kislányát. Az orosz nők azért álltak elő ilyen vádakkal, mert mint mondják, a szülés után pár órával magassarkúban, bombaformában lehetetlen pózolni a nyilvánosság előtt. 
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo és a Life.hu is beszámolt, szombaton lánya született Katalin hercegnőnek, akinek a nevét ma hozzák nyilvánosságra. A kislány helyi idő szerint 8 óra 34 perckor jött a világra, de a sajtóval csak később, délelőtt 11-kor közölték a hírt. Pár óra múlva, késő délután megmutatta újszülött kislányát Katalin hercegné. A fotók a St. Mary's kórház egyik bejárata előtt készültek.

Katalin hercegnő kétségtelenül csodásan festett Forrás: AFP/Ben Stansall

Az orosz nők szerint lehetetlen, hogy pár órával a szülés után ilyen fantasztikusan nézzen ki egy nő, mint Katalin hercegné - írja a mirror.co.uk.

A Kremlin-párti Komsomolskaya Pravda című újság több orosz nő véleményét tette közzé. A hozzászólók egytől egyig megkérdőjelezik a szülés hitelességét.

Katalin "túlságosan csinos"

Az orosz olvasók szerint elképzelehetetlen, hogy Katalin ilyen csinos legyen pár órával a szülés után. Egyikük azt mondja, ha tényleg Katalin szülte meg a kislányt, akkor az napokkal ezelőtt történt.

Egy másikuk pedig konkrétan úgy vélekedik, hogy a hercegné igazából három napja szült, csak szombaton jelentették be. Szerinte a csecsemő egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy újszülött. Többen írták azt is, hogy hét vagy tíz napos lehet a gyerek, mert "túl nagy".

Egyikük szerint a kislány nem úgy néz ki, mint egy újszülött Forrás: AFP/Ben Stansall

Béranya szült Katalin helyett?

Akadtak olyanok, akik kritikusabb hangvételben írtak, és durván megvádolták a hercegnőt. Szerintük,

Vilmos kedvese pedig korábban egy terhes párnával színlelte azt, hogy áldott állapotban van.

Katalin hercegnő magassarkúban. Ezt is kifogáslják az orosz nők Forrás: AFP/Leon Neal

A hitetlenkedők többsége szerint lehetetlen ilyen csinosan, magassarkúban, mosolyogva végigvonulni a nyilvánosság előtt egy nehéz, több órás szülést követően.

A kis György herceg is meglátogatta újszülött kishúgát. A boldog apa, Vilmos vitte el a St. Mary's kórházba. Ide kattintva nézze meg a videót.