Felébredt a kómából Whitney Houston lánya

Premiere Of Tri-Star Pictures' "Sparkle" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 16: Bobbi Kristina Brown (R) and Nick Gordon arrive at Tri-Star Pictures' "Sparkle" premiere at Grauman's Chinese Theatre on August 16, 2012 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bobby Brown és a néhai Whitney Houston közös lánya, Bobbi Kristina Brown felébredt a kómából majdnem három hónappal azután, hogy eszméletlenül találtak rá otthona fürdőkádjában.
Vágólapra másolva!

A hírt az énekes jelentette be a texasi Dallasban tartott szombati esti koncerten. Brown azt mondta a közönségnek, hogy "Bobbi felébredt", és "most is nézi őt". A tömeg örömujjongásban tört ki.

Mesterséges kómában tartották

A 21 éves Brownt január 31-én találták meg georgiai otthona fürdőkádjában, arccal lefelé fordulva, öntudatlanul. Életét sikerült megmenteni, de mesterséges kómában tartották. A család többször is hangsúlyozta, hogy Bobbi "az életéért küzd". Bobby Brown és a néhai Whitney Houston egyetlen lányát először az atlantai Elmory Egyetemi Kórházban kezelték, majd a múlt hónapban átszállították egy rehabilitációs intézetbe.

Bobbi Kristina Brown Forrás: AFP/Frazer Harrison

Anyja 2012-ben halt meg

A Grammy-díjas Whitney Houston 2012 februárjában fulladt bele szállodai lakosztálya fürdőkádjába Beverly Hillsben. A hatósági jelentés szerint a kokain és a szívbetegsége egyaránt szerepet játszott halálában.