Súlyos agykárosodást szenvedett Whitney Houston lánya

Dr. Life, Bobbi Kristina Brown Whitney Houston és Bobby Brown lánya
Vágólapra másolva!
Súlyos agykárosodást szenvedett a néhai Whitney Houston három hónapja eszméletlenül talált lánya, aki nagyanyja tájékoztatása szerint már valóban nincs mesterséges kómában, de nem reagál környezetére, és orvosai szerint állapota visszafordíthatatlan.
Vágólapra másolva!

A TMZ celebportálon és a People magazin honlapján hétfő este ismertetett közleményében Cissy Houston azt írta, már csak a csodában reménykedhetnek. Whitney Houston anyja az után adott tájékoztatást unokája állapotáról, hogy a lány apja, Bobby Brown rapper egy hétvégi koncerten tudatta, lánya magánál van.

Bobbi Kristina Brown Whitney Houston és Bobby Brown lánya, orvosai szerint állapota visszafordíthatatlan Forrás: Northfoto

Némi javulás

Közleményt adott ki hétfőn Bobby Brown ügyvédje is, de mindössze annyit írt, hogy tapasztalható némi javulás Bobbi Kristina állapotában. A rehabilitáció azonban csak most kezdődik, és még évekig nem lehet majd tudni, milyen lesz a lány életminősége. Az orvosok mindazonáltal hosszú életet jósolnak neki - fűzte hozzá.

Bobbi Kristina a néhai énekesnő és a rapper Bobby Brown egyetlen közös gyereke. Anyja halálához kísértetiesen hasonló körülmények között, a fürdőkádban találtak rá eszméletlenül.