Csoportosan megerőszakoltak egy turistát Indiában

Vágólapra másolva!
A férje szeme láttára megerőszakolt és kirabolt egy svájci turistát egy nyolcfős csoport Indiában. A gyanúsítottakat elfogták.
Vágólapra másolva!

Nyolc helybeli férfi csoportosan megerőszakolt egy svájci nőt pénteken India Madhya Pradesh államában - írta a BBC brit közszolgálati csatorna internetes oldala.

A nő kerékpártúrán volt a férjével Indiában, péntek este egy falu mellett akartak sátrazni, amikor a nyolc férfi megtámadta őket. A férjet botokkal összeverték és megkötözték, majd a szeme láttára megerőszakolták a feleségét. Utána elvették a pár értékeit, és bemenekültek az erdőbe.

Forrás: MTI/AP

A 39 éves áldozatot kórházba szállították, eszméleténél van, és a rendőrökkel is tudott beszélni. Nyolc gyanúsítottat elfogtak, tart a kihallgatásuk - írta a BBC a helyi rendőrfőnökre hivatkozva.

Három hónappal korábban óriási felháborodást keltett az országban egy fiatal indiai lány esete, akit egy buszon támadott meg egy csoport, ő belehalt az erőszakba. Annak az ügynek az egyik gyanúsítottja éppen hétfőn halt meg a börtönben - a hatóságok szerint felakasztotta magát, de a családja arra gyanakszik, hogy megölték.

Az indiai nők helyzetéről szóló cikkünket itt olvashatja.