Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiadták Whitney Houston holttestét a családjának

Whitney Houston holttestét szállító autó érkezik a New Jersey Newark Whigham ravatalozóba
Vágólapra másolva!
A törvényszéki orvostani vizsgálat szerint gyógyszer és alkohol keveréke okozta a 48 éves amerikai énekesnő halálát. Whitney Houston holttestét kiadták a családjának, de a temetéséről még nem döntöttek.
Vágólapra másolva!

Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő - írja a TMZ.com, amely szerint a törvényszéki orvostani vizsgálat eredményét hétfőn közölték Houston hozzátartozóival. Az amerikai online bulvárlap szerint a hatóságok úgy döntöttek, hogy a sztár holttestét kiadják a családnak, amely azt várhatóan még hétfőn New Jerseybe szállíttatja. A hozzátartozók még nem döntöttek a temetés részleteiről.

Bár találtak vizet az énekesnő tüdejében, valószínűleg nem a fulladás okozta a halálát. A hétfőn kiadott rendőrségi közlemény szerint az énekesnőre eszméletlenül találtak rá a Beverly Hills-i hotelszoba fürdőkádjában. A víz alatt feküdt, és "nyilvánvalóan eszméletlen volt" - közölte a rendőrség. A boncolás teljes eredményét 6-8 héten belül hozzák nyilvánosságra. "Houstont stábjának tagjai húzták ki a kádból, és azonnal értesítették a szálloda biztonsági személyzetét" - áll a közleményben.

A popdíva halála óta megnövekedett albumainak eladási száma. Az Amazon.com internetes oldalon a legkelendőbb lemezek húszas listáján az első tíz helyet Whitney Houston-album foglalja el.

Az iTunes 200 leggyakrabban letöltött dala közül pedig 42 Whitney Houston slágere. Az első helyen az I Will Allways Love You című dal szerepel.

(Whitney Houston halálának lehetséges okáról itt olvashat. Az énekesnő zenei életművéről szóló összefoglalót itt találja, filmes karrierjének főbb állomásairól pedig itt olvashat.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről