Cenzúrázta a Medvegyevet parodizáló táncos videót az orosz állami tévé

Vágólapra másolva!
Bár az orosz elnököt nem zavarja, hogy humoristák egy csoportja utánozta robotos tánclépéseit, az orosz állami tévé mégsem sugározta az erről készült felvételt. A humoristák azt parodizálták ki, ahogyan Medvegyev az "American boy" című slágerre táncol egy egyetemi találkozón.
Vágólapra másolva!

Az orosz állami televízió szerkesztői kivágták azt a videófelvételt, amelyen egy orosz humoristák Dmitrij Medvegyev orosz elnök tánctudását parodizálják - írja internetes oldalán a BBC brit közszolgálati médium. A Kreml nem érti a döntést, Medvegyev szóvivője közölte, hogy az elnöknek nincs semmi problémája az őt utánozó emberekkel.

A klipen többen leutánozták Medvegyev robotos tánclépéseit, amelyet korábban egy mobiltelefonnal vettek fel, majd feltöltötték az internetre. A felvételen az orosz elnök egy egyetemi találkozón az "American boy" című slágerre táncol kék öltönyében.

A videó később az év diszkótánc szenzációja lett, miután Oroszország egyik legnépszerűbb szórakoztató műsorában humoristák egy csoportja koreográfiaszerűen előadta az elnök táncát.

Az előre felvett videót azonban az orosz állami tévé egyes csatornája nem sugározta. A BBC szerint úgy tűnik, hogy amikor az ország elnökéből viccet csinálnak, akkor az orosz tévé vezetői elveszítik humorérzéküket.