McCain mellett kampányol a Terminátor

Vágólapra másolva!
Nem elég izmos sem Barack Obama demokrata elnökjelölt, sem programja Arnold Schwarzenegger szerint. A színészből lett kaliforniai kormányzó John McCain mellett kampányolva arról beszélt: a republikánus jelölt ezzel szemben valódi akcióhős.
Vágólapra másolva!

John McCain republikánus párti elnökjelölt támogatására szólított fel Arnold Schwarzenegger, kaliforniai kormányzó - írja a Los Angeles Times. Az Ohióban roppant népszerű kormányzó az állambeli Columbus-ban tartott kampányrendezvényen arról beszélt, hogy McCain előre fog törni, egyben kétségbe vonta, hogy demokrata riválisa, Barack Obama alkalmas lenne az elnöki posztra.

Az osztrák származású egykori filmszínész, aki Ohióban évente megrendezett testépítő versenyeiről is ismert, azt mondta Barack Obama demokrata párti elnökjelöltről: "kezdenie kellene valamit a vézna lábaival". Ezért szerinte jelentkeznie kellene ezekre a versenyekre, hogy ne legyen a karja "csont és bőr", ahogy az sem ártana, ha Obama elképzelései is izmosabbak lennének, "felszednének valamennyit magukra".

"Én csak játszottam az akcióhőst a filmjeimben, John McCain ezzel szemben egy valódi hős" - mondta Schwarzenegger utalva arra, hogy McCain éveket töltött vietnámi fogságban, és hosszan méltatta a republikánus elnökjelölt szilárd jellemét.

McCain és Obama a kulcsfontosságú államokban folytatta kampányát a jövő keddi elnökválasztás előtt. McCain Ohióban mindenképpen nyerni akar, a helyiek körében népszerű Schwarzenegger pedig már második alkalommal próbálta ebben segíteni. A Los Angeles Times szerint szinte napra pontosan négy éve az egykori színész ugyanitt kampányolt George Bush mellett.