Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Két órát röhögött egyhuzamban

Vágólapra másolva!
Két órán keresztül nevetett egyhuzamban egy etióp férfi Addisz-Abebában, húsz perccel túlszárnyalva eddigi rekordját. Belachew Girma nevetésével szeretné megszabadítani a stressztől az embereket. A rekordot sajnos nem hitelesítették.
Vágólapra másolva!

Saját világrekordját döntötte meg a megállás nélküli nevetésben egy etióp férfi. Belachew Girma a hétvégén vállalkozott a feladatra az etióp főváros, Addisz-Abeba egyik terén. A férfi egy rövid ima elmormolása után két órán keresztül megállás nélkül hahotázott, vihogott, kuncogott és röhögött.

Nevetését megpróbálta ráragasztani a mutatvány nézőire is - sikerrel.

Belachew fő célja, hogy a csökkentse a "természeti katasztrófák, gazdasági, politikai és szociális gondok" miatt az emberekben kialakuló stresszt. A férfi jelmondata: "nevetés, szeretet, béke, minden embernek".

Két órás folyamatos nevetésével húsz perccel szárnyalta túl eddigi rekordját, ám sajnos - mivel nem volt jelen a Guinness Rekordok Könyvének egy képviselője sem - a teljesítményét nem hitelesítették. Erre azonban még sor kerülhet Németországban, ahol a jövő héten megismétli mutatványát - jelentette a BBC News.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről