Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

<P class="MsoNormal">Elszaporodtak a cápatámadások

Vágólapra másolva!
Florida partjainál a hétvégén hat szörfözőt támadtak meg a cápák. Az egyik áldozat arról számolt be, hogy vízben körülötte több tucat cápa volt.
Vágólapra másolva!

Egy a Daytona Beach-től délre lévő strandnál egy 17 éves lány lábát harapta meg egy cápa. Sérülései nem maradandóak. Szombaton egy 32 éves férfit támadott meg egy cápa, akit szintén kórházba szállítottak. A lányt szörfözés közben érte a támadás. További három embert kezelnek kórházban, miután szombaton cápatámadás érte őket.

A sérült férfi arról számolt be, hogy amikor szörfözött, körülbelül két tucat cápát látott a vízben a közelében. Másik két cápa - mármint azon kívül, amelyik megharapta - a szörfdeszkáját támadta meg.

Három embert - előző nap - egy verseny idején ért támadás, az Atlanti-óceánon Daytona Beach és New Smyrna Beach között. Két fiatal (egy 19 és egy 20 éves fiú) lábsérülést szenvedett, míg egy másik, szintén 20 éves fiú a kezén sérült meg. Bár a versenyt folytatták, kicsit arréb helyezték. Az áldozatok arról számoltak be a CNN-nek, hogy körülbelül 180 centis cápákat láttak és majd' két és fél méteres bikacápákat

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről