Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Zárult az OTDK Testnevelési és Sporttudományi szekciója is

Vágólapra másolva!
Tizenhárom felsőoktatási intézmény csaknem száz hallgatója vett részt a Nyíregyházi Főiskolán megrendezett testnevelési és sporttudományi OTDK-n, ahol az érdeklődők 72 "sportos" előadást hallottak.
Vágólapra másolva!

A verseny eredményhirdetését március 24-én, csütörtökön tartották a Bessenyei Aulában, ahol szekciónként az első három helyezettet jutalmazták. A házigazda Nyíregyházi Főiskola hallgatói egy első, két második illetve harmadik és egy különdíjat vehettek át. A hazai győzelmet Farkas Zsuzsa szerezte, aki dolgozatában az egyik élvonalbeli tájfutó teljesítményét vizsgálta. A legtöbb elismerést - szám szerint nyolcat - a budapesti Semmelweis Egyetem hallgatói érdemelték ki, és a Pécsi Tudományegyetem ifjú kutatói is remekül helytálltak, ők három első helyet szereztek.

A konferenciát Dr. Ringler Endre egyetem tanár, a szakmai bizottság elnöke zárta. Az Edupress kérdésére elmondta: - Örülünk, hogy egy jól szervezett szakmailag is értékes konferencián vehetünk részt. A szervezők magasra tették a mércét, amit nehezen lehet majd felülmúlni. Az előadók magabiztosak voltak, és színvonalas előadásokkal leptek meg bennünket. Szeretném, ha a 2007-ben Egerben megrendezendő következő seregszemlénket is hasonló eredményességgel zárnánk.

Forrás: Edupress

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről