Személyi változások

Vágólapra másolva!
Február elejétől Mester Sándor irányítja a média-értékesítési osztályt és a Média Üzletág teljes értékesítési tevékenységét. A média-értékesítési osztály korábbi vezetője, Péli Árpád közös megegyezéssel távozott cégünktől.
Vágólapra másolva!

Mester Sándor a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karán végzett. 1987-től a vezető informatikai kiadóvállalatnál, az IDG Magyarországnál dolgozott, 1990-től 1997 közepéig a Computerworld-Számítástechnika informatikai hetilap főszerkesztője, 1992-től 1997 közepéig a PC World havi magazin főszerkesztője is volt. 1997-től 1999-ig a Scala Magyarország szoftvercég ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. 1999 júniusától 2001 májusáig egy nemzetközi non-profit szervezet, a távközlési-informatikai kérdésekkel foglalkozó ETIS központi irodájának vezetőjeként és a tagságért felelős igazgatójaként dolgozott Brüsszelben, Belgiumban. 2001 májusától tevékenykedik az Axelero Internet Rt. Média Üzletágánál.

Mielőtt átvette volna a Média Üzletág teljes értékesítésének a vezetését, a nem-hirdetési bevételekért felelt.

Művei: Az európai álom - Kívülállóknak az Európai Unióról (2000., Budapest); Multimóka - Nemzetközi cégek alulnézetben (2001., Budapest)