Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Jubilált a Mindentudás Egyeteme

Vágólapra másolva!
A 100. előadás látszólag semmiben sem különbözött a korábbiaktól. A figyelmes szemlélő azonban nem csak a Kozma László nagyelőadó padsorait megtöltő nagyszámú közéleti személyiséget, gazdasági-politikai vezetőt és nagyhírű tudóst ismerhette fel, de azzal is szembesülnie kellett, hogy az ME már rég nem csupán néhány elszánt ember szívügye: valódi, értékes és országos mozgalommá vált.
Vágólapra másolva!
100. előadás az ME-n!http://www.mindentudas.hu/szazadik/index.htmlInterjúk, beszámolók, tudósítások - a téma: a 100. előadás

Két órával Vizi E. Szilveszter előadásának kezdete előtt a ME stábja még javában készülődött a különleges estére, amikor legelső és leghűségesebb hallgatóink megérkeztek a Műszaki Egyetem Informatikai Épületébe. A legfontosabb, a ME jövőjét részben meghatározó változások már itt érzékelhetők voltak. A regisztrációs pultok mögött az eddiginél jóval több számítógépes portál állt az informatikától sem idegenkedők rendelkezésére, melyek segítségével új szolgáltatásainkkal barátkozhattak az ide érkezők. Aki még eddig nem látta, kedvére tanulmányozhatta a Mindentudás Egyeteme megújult és átalakult honlapját. Ugyanígy bárkinek lehetősége nyílt arra is, hogy a honlapon újonnan elhelyezett e-learning tananyagon tesztelje tudását. Az első e-learning csomag a csillagászat témaköréből készült, mivel felméréseink szerint jó ideje ez az a tudományág, amely iránt a legnagyobb az érdeklődés széles körben. Ezt hamarosan követi a nemzetek világáról szóló, valamint genomikai témájú tananyagunk.

Nagyüzem a regisztrációs pultoknál...

Nagyüzem a regisztrációs pultoknál...

hallgatói kártyávalSallai LászlóFábri GyörgySamu Lászlónakdr. Bán TamásnakHadrik Mónikának


Vizi E. SzilveszterEsterházy PéterNyíri KristófErdő PéterittSchweitzer JózsefGünter Grass

Első hallgatóink megkapják "diákigazolványukat"

Első hallgatóink megkapják "diákigazolványukat"


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről