Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyönyörű nők - gondoltad volna, hogy férfinak születtek?

Vágólapra másolva!
Gondolnád, hogy az utcán veled szembejövő gyönyörű nő valójában férfi? Vagy hogy a barátnőjét átölelő borostás férfi nőként született? Ilyesmin senki sem gondolkozik, pedig többen élnek köztünk olyanok, akik nemet váltottak, mint hinnénk! A LifeNetwork filmje az ő rejtőzködő világukat tárja fel, hogy megérthessük, miért vállalják a drasztikus nemváltó műtétet.
Vágólapra másolva!

Nem leszbikusak, nem is homoszexuálisok, egyszerűen csak rossz testbe születtek - mondják magukról azok, akik nemet váltottak, vagy éppen tervezgetik. Egy sor pszichológiai vizsgálat során kell bebizonyítaniuk, valójában az ellenkező nemhez tartoznak és az operáció az egyetlen mód, hogy boldogok legyenek. Ha a pszichológusok és az orvosok is beleegyeznek, kezdődhet az átalakulás, ami hormonális kezelésekből, plasztikai műtétek sorából és a nemekre jellemző viselkedési tanácsadásból áll. Visszaút azonban nincs...

Döbbenetes eredmények

A műtétnél már csak az eredmény lehet megdöbbentőbb, mikor egy átlagos külsejű férfit gyönyörű nővé operálnak át. Sőt, sokszor nőiesebben is viselkednek, mint az "igazi" nők! De hogy ezt milyen áron érik el, mind anyagi és érzelmi értelemben, hogy családjaik és a világ erre hogyan reagál, a LifeNetwork: Nemet váltunk című filmjéből kiderül.


Ha a saját szemeddel akarod látni a hihetetlen átváltozásokat, akkor kapcsolj 23 órakor a Life Network műsorára! Minden hétköznap Nemet váltunk!



További érdekes műsorok a LifeNetwork csatornán:

Tiszta udvar rendes ház - Amerika legrendetlenebb házai
Szexakadémia: Mi a különbség a franciázás és a francia csók között?
Elátkozott vérvonal - Így élnek az igazi farkasemberek!
Tourette-szindróma, avagy a káromkodás rabságában
Elveszett generáció - Mi történik a 80-as években született fiatalokkal?
Rettegés a sötétben - akiknek halálos félelemben telik minden éjszaka
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről