Felejtsd el a Facebookot, ha válni készülsz

Vágólapra másolva!
Az ügyvédek azt javasolják családjogi perben résztvevő ügyfeleiknek, hogy tartsák magukat távol a Facebooktól, mivel az utóbbi időben ez a közösségi oldal lett a háborúskodó házastársak fő csatatere.
Vágólapra másolva!

Egy felügyeleti jogért való pereskedés közepén levő anyát például azon kaptak, hogy a Facebook oldalán dicsekedett el vele, hogyan készül húszezer dollárt leakasztani a férjéről. Egy másik esetnél pedig egy asszony abból jött rá férje bigámiájára, hogy bizalmas információt kapott arról, nézze meg egy nő Facebook adatlapját, ahol azt látta, hogy a férje azzal a másik hölggyel pózol a közös esküvői képükön.


"Mindig elmondom az ügyfeleimnek, hogy ne tegyék ezt, legyen eszük" - idézi egy internetes oldal Michael Taussig családjogi szakértőt. A nő, aki azzal hencegett, hogy a férjével még húszezer dollárnyi extra költséget fog kifizettetni, végül saját csapdájába esett, mivel James Berry bíró az apának ítélte a két közös gyerek felügyeleti jogát, és az anya csupán láthatási jogot kapott.


Ráadásul még tizenötezer dollár megfizetésére is kötelezte az asszonyt, hogy ezzel járuljon hozzá ex-férje harmincötezer dollárra becsült perköltségéhez.