Ravioli nyársak friss bazsalikomos pestóval

Vágólapra másolva!
Ravioli nyársak friss bazsalikomos pestóval
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

Pestó:
1 gerezd fokhagyma
bazsalikom
2 ek. fenyőmag
2-3 ek. olívaolaj

Nyárshoz:
Ravioli tészta, előfőzve, lehűtve
Mozzarella, kockákra vágva
Koktélparadicsom

Egyéb:
fa nyársak

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

A pesto hozzávalóit egy asztali aprítóba tesszük és homogén állagúra aprítjuk.

A fából készült nyársakra sorjában felszúrjuk a tésztát, a paradicsomot és végül a mozarellát.

Ezt addig ismételjük, amíg még fér a nyársra.

Tálaláskor meglocsoljuk pestóval és frissen fogyasztjuk.