Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Húslevesben főtt marha hamis vadas mártással, petrezselyemgyökér felfújttal

Vágólapra másolva!
Húslevesben főtt marha hamis vadas mártással, petrezselyemgyökér felfújttal
Vágólapra másolva!

Hozzávalók:

1 kg marha lábszár
50 dkg fehérrépa
20 dkg sárga répa
10 dkg vörös hagyma
5 dkg vaj
só,
2 dl görög joghurt
4 db tojás
6 dkg kukorica keményítő
5 dkg kukorica pehely
2 db alma

Forrás: Origo

Hogyan kell elkészíteni?

Főzők egy finom marhahús levest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet ízesítem mustárral, sült alma krémmel, joghurttal. Dúsítom egy kevés vajjal. Külön turmixolom a fehér répa egy részét. A másik részért összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojás fehérjét, kukorica keményítőt,. Ízesítem sóval. Dúsítom egy kevés kukorica pehellyel. Kivajazott formába teszem, és 160-C fokos sütőben megsütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről