Ed Sheeran arcon vágta Justin Biebert egy golfütővel

"Ed Sheeran: Jumpers For Goalposts" - World Premiere - VIP Arrivals attends the World Premiere of "Ed Sheeran: Jumpers For Goalposts" at Odeon Leicester Square on October 22, 2015 in London, England.
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 22: Justin Bieber (L) and Ed Sheeran attend the World Premiere of "Ed Sheeran: Jumpers For Goalposts" at Odeon Leicester Square on October 22, 2015 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)
Vágólapra másolva!
Sérülés nem lett a dologból, de Justin Bieber testőre azért rosszallóan nézett a brit popsztárra.
Vágólapra másolva!

Interjút adott Ed Sheeran a Guardiannek, amely csütörtökön jelent meg. Ebben mesélt egy félresikerült közös golfozásról is kanadai kollégájával, Justin Bieberrel.

Azt nem lehet tudni, miért került szóba az eset, ami Japánban történt a világ két legnépszerűbb férfi popsztárjával. Ed Sheeran elmondta, hogy először egy bárban voltak Bieberrel, ahol Sheeran saját bevallása szerint berúgott, de Bieber csak vizet ivott. Mégis ő állt elő azzal az ötlettel, mikor utána golfozni mentek, hogy

Sheeran a szájából üsse ki a golflabdát.

Ez persze nem sült el jól, Sheeran ugyanis a labda helyett Bieber arcát találta el, amit a testőre is zokon vett. Sheeran szerint az ütésnek ijesztő hangja volt, egyáltalán nem olyan, mint amikor a filmekben történik ilyesmi.

Justin Bieber és Ed Sheeran jóban vannak Forrás: Dave Benett/WireImage/2015 David M. Benett/David M. Benett

Itt az új album, a ÷

A két sztár egyébként nemcsak bulizni, hanem dolgozni is szokott együtt. Sheeran írta például Bieber Love Yourself című slágerének a szövegét is.

Valószínűleg az interjú időzítése sem véletlen, hiszen Ed Sheeran

csütörtökön jelentette meg legújabb, ÷, azaz Divide című albumát,

amely a visszatéréseként is felfogható.

Az énekesről ugyanis 2016-ban nem lehetett hallani, és előre bejelentette, hogy a közösségi médiában sem lesz aktív. Végül decemberben tett közzé egy fotót, amellyel bejelentette, hogy 2017-ben érkezik új albuma. Két szám már januárban megjelent a lemezről, a Shape of You és a Castle on the Hill. Sheeran huszonhatodik születésnapján, február 17-én pedig érkezett a How Would You Feel (Paean).