Másfél millió dollárért árulják a BMW-t, amiben lelőtték Tupacot

BMW 750iL
Tupac
Vágólapra másolva!
Tupac halála óta már többször gazdát cserélt az autó, amiben a rappert lelőtték. Most újra árulják, másfél millió dollárt kér érte a névtelen eladó. 
Vágólapra másolva!

Valaki másfél millió dollárért árulja azt a BMW-t, amiben Tupac is ült 1996. szeptember 7-én, utolsó, Las Vegas-i útján. Nagyobb társaságával, több autóval indultak el Mike Tyson meccséről. Egy helyi klubba tarttak, ahol Tupac is fellépett volna. A BMW-t, amiben ő is ült, a Deathrow Records egyik alapítója, Suge Knight vezette. A szórakozóhelyre vezető úton, az egyik piroslámpánál

melléjük hajtott egy fehér autó, amiből azonnal tüzelni kezdtek.

Az autót már helyrehozták az 1996-os lövöldözés óta Forrás: Moments in Time

Tupac állítólag állt a BMW-ben, és a nyitott tolótetőn kibújva beszélgetett a kocsijuk másik oldalán álló autó női utasaival. Éppen a koncertjére hívta őket, mikor lelőtték. Két golyó a mellkasát, egy a karját és egy a combját találta el. Kórházba vitték, ahol mesterséges kómában tartották, de

hat nappal később meghalt.

Az 7-es BMW-t, amiben Tupacot lelőtték, a kiadója, a Deathrow Records vette még 1996 nyarán. Tupac halála után pedig a Las Vegas-i rendőrség árverezte el. Azóta többször gazdát cserélt a hírhedt BMW, és valaki most megint pénzt akar keresni vele. Valószínűleg az időzítés sem véletlen, hiszen idén jön ki a Tupacról szóló életrajzi film, az All Eyez on Me, ráadásul Tupacot áprilisban iktatják be a Rock and Roll Hall of Fame-be.

A jobb felső képen, a zöld fémlap közepén ltható az egyik golyó nyoma Forrás: Moments in Time

Az autót az 1996-os támadás óta felújították, a karosszériát rendbe hozták, de így is maradt pár golyónyom. Főleg a jobb első ajtó belsején, Tupac ugyanis itt utazott, és innen állt fel a piros lámpánál. Az autót egy rém egyszerű honlapon hirdetik, ami egyébként abból él, hogy mindenféle híresség ilyen-olyan tárgyait árulja. Bárkitől felvásárolnak bármit, és teljes garanciát vállalnak az áruk hitelességére.