Többmilliónyi ékszert raboltak el Alanis Morissette-től

6th Annual ELLE Women In Music Celebration Presented By eBay GettyImageRank2 Performance HORIZONTAL USA California Hollywood - California SINGER MUSIC Stage - Performance Space COMMEMORATION Alanis Morissette Arts Culture and Entertainment Celebrities eBa
HOLLYWOOD, CA - MAY 20: Singer Alanis Morissette performs on stage at the 6th annual ELLE Women In Music celebration presented By eBay. Hosted by Robbie Myers with performances by Alanis Morissette, Banks and Tinashe at Boulevard3 on May 20, 2015 in Hollywood, California. Michael Buckner/Getty Images for ELLE/AFP
Vágólapra másolva!
Kétmillió dollárnyi, nagyjából 582 millió forintnyi ékszert vittek el betörők Alanis Morissette kanadai énekesnő Los Angeles-i házából. 
Vágólapra másolva!

Nem elég, hogy a menedzsere egy hónapja beismerte, hogy 2010 és 2014 között körülbelül 5 millió dollárt sikkasztott el Alanis Morissette-től, most betörők rövidítették meg az énekesnőt. Állítólag

múlt hét csütörtökön törték fel a házát.

A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, egyelőre nem tudni, hogy az ékszereken kívül mást is elvittek volna a betörők.

Szerencséjére nem volt otthon, amikor betörték a házába Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Buckner

Annyi viszont biztos, hogy a hiányzó ékszerek értéke körülbelül

2 millió dollár, azaz nagyjából 582 millió forint.

Az énekesnő állítólag nem volt otthon, amikor brentwoodi házába bejutottak a rablók. Brentwood egyébként Los Angeles egyik nyugati, ráadásul előkelő és általában biztonságosnak tartott negyede.

A 42 éves Alanis Morissette vagyonát nagyjából 45 millió dollárra becsülik. Mondjuk, az nem világos, hogy mikor frissítették a profilját az oldalon, azaz ebből a 45 millióból le kell-e vonni a menedzser által elsíbolt 5 milliót, valamint a betörők frissen lopott, 2 milliót érő zsákmányát.

Alanis Morissette a '90-es évek második felében robbant be. Legnagyobb slágere az Ironic volt. A dal update-elt szövegű verzióját 2015-ben adta elő James Corden műsorában: