Meglepetésgitáros a Guns N' Roses koncertjén

nk20160520
Bécsben adott koncertet az AC/DC. Az enekes poszton besegítő Axl Rose és a gitáros Angus Young is jólmegszokott fellépőruhájában nyomta a rockot
Vágólapra másolva!
A Guns N' Roses éppen Ausztráliában turnézik, és ha már ott vannak, a helyi legandás rockzenekar, az AC/DC gitárosát is vendégül látják a színpadon. Angus Young keddi beugrását élőben is közvetítették a Facebookon.
Vágólapra másolva!

A Guns N' Roses már néhány napja Ausztráliában lép fel a 2015-ben indult Not In This Lifetime nevű turnéjával. És ha már ott vannak, a helyi legandás rockzenekar, az AC/DC gitárosát, Angus Youngot is fel-felhívják a színpadra. A keddi, melbourne-i koncertjük néhány percét

élőben is közvetítették a Facebookon:

A Guns N' Roses tiszteletből két AC/DC-számot, a Whole Lotta Rosie-t és a Riff Raff-et is eljátszotta Melbourne-ben. Pár napja kétszer is felléptek Sydney-ben, és ott is eljátszották a két dalt, és ott is beugrott Angus Young. A két együttes jó kapcsolata akkor mélyült el, mikor 2016 elején Axl Rose ugrott be az AC/DC-be Brian Johnson énekes hallásproblémái miatt. Egyébként az ausztrál rockbanda jövője azóta is kétséges, legalábbis Young szerint.

Young Sydney-ben is játszott néhány nappal ezelőtt:

A Guns február 21-én még átmegy az ország másik oldalára, és Perthben koncertezik, aztán elhagyja a kontinenst. Szingapúr, Thaiföld, és az Egyesült Arab Emírségek után jöhet Európa.