George Michael halála előtt titokban egy bécsi kórházban járt

george michael énekes wham! zene dal angol
George Michael 2011-ben
Vágólapra másolva!
A Daily Mail úgy tudja, hogy George Michael egy hónappal a halála előtt Bécsbe repült és felkereste azt a kórházat, ahol 2011-ben megmentették az életét.
Vágólapra másolva!

A popsztár magángéppel utazott Bécsbe. Apja és partnere, Fadi Fawaz utazott vele, aki a novemberi bécsi utazásról később azt mondta az újságíróknak, hogy el akartak adni valamit.

Azt nem lehet tudni, hogy valóban ez volt-e a bécsi utazás célja, de a Daily Mail szerint George Michael elment abba a kórházba, ahol 2011-ben súlyos tüdőgyulladással kezelték, és felkereste az orvosokat, akik akkor megmentették az életét.

Egyikük, Christoph Zielinski a Twitteren George Michael decemberi halála után azt írta, hogy lesújtotta a váratlan hír, és az egész kórház nevében együttérzését fejezte ki a családnak.

George Michaelt Fadi Fawaz találta holtan december 25-én. Álmában halhatott meg, de azt még mindig nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát. Sokak szerint drogproblémái állnak a háttérben: 2016-ban állítólag óriási összegeket költött elvonókúrákra különböző luxusklinikákon.