Rihanna is az eltűnt táncosnő miatt posztol az Instagramon

Rihanna meztelen mellekkel new yorkban
New York, NY - Rihanna enjoys a casual night out at The Edition Hotel in New York City. The Barbadian pop star wore a green Gucci cotton-blend lace dress with a ribbed-knit waistband, ruffled trims and polished two-way zip. She paired her dress with Gucci Finnlay leather high boot, a silver bag and silver necklace. AKM-GSI May 25, 2016 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 [email protected] [email protected] or Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected] May 25, 2016
Vágólapra másolva!
Rihanna és Missy Elliott is az Instagramot hívta segítségül a vasárnap eltűnt táncosnő ügyében. Shirlene Quigley többször lépett fel Rihanna és más sztárok koncertjein.
Vágólapra másolva!

Rihanna és Missy Elliott is az Instagramon posztolt a 32 éves táncosnő, Shirlene Quigley miatt, akit vasárnap láttak utoljára. Azóta senki sem tudja, hol lehet.

Rihanna azt írta az Instagramon:

Rihanna azt is írta, hogy aki bármit tud Shirlene Quigley-ről, azonnal hívja a New Jersey-i rendőrséget. Az énekesnő posztjában egy videó is van, amin a táncosnő éppen arról beszél, hogy az emberek

legyenek kedvesebbek egymáshoz,

és bánjanak egymással úgy, mintha családtagok volnának.

Az énekes Missy Elliot egy képválogatást tett közzé a táncosnőről, és arra kért mindenkit, hogy legalább ossza meg az információt az elveszett nőről.

Shirlene Quigley táncosnőt vasárnap látták utoljára egy New York-i buszpályaudvaron. Azóta megtalálták a telefonját is egy menyasszonyi ruhákat és kiegészítőket tartó manhattani boltban. Valószínűleg fellépéshez vásárolt ott valamit.

Az apja azt mondta, akkor kezdett aggódni, amikor nem csörgött a telefonja este hatkor. Shirlene Quigley ugyanis

minden este abban az időpontban hívta fel.

A táncosnő egyébként Rihanna és Missy Elliott mellett még fellépett Beyoncéval és Jamie Fox-szal is. De többször szerepelt Grammy-díjátadón, MTV Video Music díjátadón, vagy akár az Amerca's Got Talentben.