Elengedték Chris Brownt, nem találtak fegyvert a házában

Balaton Sound "első" nap - 2016 július 7-én - Chris Brown koncert Balaton Sound "első" nap - 2016 július 7-én - Chris Brown koncert
Balaton Sound "első" nap - 2016 július 7-én - Chris Brown koncert
Vágólapra másolva!
Az amerikai énekest kedden vették őrizetbe, miután egy nő hívta a 911-et, mert állítólag az énekes fegyverrel fenyegette meg. 
Vágólapra másolva!

A hívás után a rendőrség gyorsan kiért Brown Los Angeles-i házához, és elkezdődött a 14 óráig tartó patthelyzet. A környéket elözönlötték a rendőrök, helikopterek cikáztak a levegőben. Az énekes bezárkózott, senkit sem engedett be, a rendőrség pedig azért volt tehetetlen hosszú órákig, mert a házkutatási parancsra vártak, hogy megnézhessék, van-e fegyver a házban, vagy a környékén.

A 14 órát Chris Brown a házban vészelte át, és közben videókat készített -

meglehetősen ingerülten.

Ezekben ártatlanságáról beszélt viszonylag röviden, de a videók nagy részében igazából méltatlankodott, pontosabban a rendőrséget szidta. Többek között arról beszélt, hogy van egy lánya, akit munkával tart el, és sz*rik az egész rendőrségre, mert nem csinált semmit. Azt is mondta, hogy őt három havonta megtalálják valamivel, és olyankor azonnal ugrik a rendőrség, de amikor ő hívja őket, nagyjából másnapra érnek ki.

Chris Brown fellépett az idei Balaton Soundon Fotó: Szabó Gábor - Origo

Három videót töltött fel Instagram-oldalára, de szerda reggel már mindet törölte. Az egyikben azt mondta, hogy ha a rendőrök végre megszerzik a parancsot, bejönnek a házba, és semmit nem fognak találni - írja a Hollywood Reporter.

A bejelentő

Egy Baylee Curran nevű nő hívta a 911-et. Azt mondta, Chris Brown házában ott volt az énekes egy ismerőse is, de ő sem volt egyedül, egy üzlettárssal ment oda. Állítólag jövőbeli együttműködésről, közös projektekről beszélgettek.

A nő elmondása alapján Brown akkor lett nagyon ideges és rántott fegyvert, mikor ő

megdicsérte a nyakában lógó gyémántos keresztet.

Curran és társa annyira megrémültek, hogy azonnal kimenekültek a házból, és a szomszéd terepjárója alá bújtak. A kocsi alól hívták a 911-et. A rendőrség hamar kiért, és elindult a több órás várakozás és állóháború. Rövid idő alatt az újságírók hada is megérkezett a környékre, de Brown bezárta magát, és természetesen

senkit nem engedett be.

Vaklárma?

Miután megkapták a parancsot, a rendőrök nekiálltak átfésülni a házat. Arra az időre Brownt és társát őrizetbe vették. Valószínűleg igaza volt az énekesnek, és valóban nem talált semmit a rendőrség, miután bejutottak a házba. Legalábbis erre lehet következtetni az ABC News híréből és Brown ügyvédjének Twitteres bejegyzéséből. A hírportál azt írta, hogy elengedték, és az ügyvéd is úgy fogalmazott, hogy