David Guetta gyerekdallal, Steve Aoki Titanickal sokkol

David Guetta hatalmas tömeg előtt keverte idei slágereit Volt 2015
David Guetta hatalmas tömeg előtt keverte idei slágereit
Vágólapra másolva!
Steve Aoki vagy David Guetta? David Guetta vagy Steve Aoki? Hát mit bír ez a két ember?
Vágólapra másolva!

Oké, David Guetta és Steve Aoki külön versenyt indított a világ legszarabb dj-je címért. Aoki azzal hívta fel magára most a figyelmet, hogy a belga Tomorrowlanden betolta a Titanic betétdalát a szettjébe, aztán nem sokkal később szét is verte a szokásos bunkó döngöléssel.

A világ egyik legnagyobb, de kétségtelenül leggiccsesebb díszletei között tartott technobuliján persze megjelent David Guetta is, aki nem hagyhatta, hogy legalább egy picit ne róla szóljanak a hírek. Ő egy népszerű gyerekdalt ütött szanaszéjjel lelkesen hadonászva.

Abban kétségtelenül megvan a trollfaktor, hogy Aoki betette a Celine Dion-dalt. Ha nem hallottuk és nem láttuk volna már élőben is, ez alapján azt is mondhatnánk, hogy ennek az embernek van humora. De sajnos hallottuk, láttuk, és azóta tudjuk, ő tényleg ekkora idióta.

David Guetta a true Tomorrowland friend. #Tomorrowland

Posted by Tomorrowland on 2015. július 24.

David Guetta pedig olyan lelkesedéssel mutatja be a számát, hogy nem lehet nem elhinni neki, hogy tényleg komolyan gondolja. Mindenesetre örülünk, hogy most legalább tudja, hol van. Tavaly tényleg letarolta az internetet, ahogy szétesve, tök bambán állt a pult mögött.

Ha valaki amiatt siránkozott volna, hogy az EDM kimerülőben van, most megkönnyebülve felsóhajthat. Ha valaki az egyéniségeket hiányolná a zenéből, csak hallgasson bele ezekbe a szettókba. Amíg őket színpadra engedik a fesztiválokon, a buli nem ér véget.

A Quart leteszi a fegyvert, srácok, mi veletek vagyunk!

Szavazzon!

Ki áll jobban a címért folytatott versenyben?